Ventilasjon

Få et friskt og behagelig innemiljø med vår skreddersydde ventilasjonsløsninger

Skap et sunt og behagelig innemiljø med vår ekspertise innen ventilasjon

Ventilasjon for næringsbygg

Vi vet hvor viktig ventilasjon er i ethvert bygg, og vi er dedikerte til å sikre tilstrekkelig luftutveksling og filtrering for å oppnå optimal luftkvalitet. Med våre riktig dimensjonerte og vedlikeholdte ventilasjonsanlegg kan du være trygg på at ditt bygg har det som trengs for å trives.

Vår dedikerte ventilasjonsavdeling er spesialisert på å montere ventilasjon, avtrekk og kjøling for næringsbygg. Vi skreddersyr løsninger som passer perfekt til bygningens størrelse og spesifikke behov. Uansett om det er et stort eller lite prosjekt, er vi klare til å levere det beste ventilasjonssystemet som sørger for et optimalt inneklima.

Ventilasjon for Bolig

Vi har lang erfaring med Exvent-aggregater for boligventilasjon. Som en pålitelig leverandør veileder vi deg gjennom prosessen med å finne det rette aggregatet og ventilasjonssystemet for å skape det aller beste inneklimaet i din bolig. Vi er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd, og du kan være trygg på at arbeidet vårt utføres i samsvar med forskrifter og med uovertruffen kvalitet.

Med oss som leverandør kan du være trygg på at jobben utføres forskriftsmessig og med høy kvalitet.